Multimèdia Gallery 

Proyecto Español - logo

Proyecto Español és una escola d'idiomes especialitzada en espanyol per a estrangers, amb quatre centres a Espanya. El nostre objectiu és combinar l'ensenyament d'aquest idioma amb un programa d'oci que supere les expectatives dels nostres estudiants a uns preus econòmics

L’escola està situada en el centre d’Alacant, darrere del Mercat Central, i és l'escola d'espanyol més gran de la ciutat. Des de Proyecto Español garantim tots els nivells durant tot l'any i disposem d'aules àmplies i climatitzades. Aquestes destaquen pel seu agradable ambient i el seu bon equipament tècnic, condicions indispensables per a un aprenentatge eficaç de la llengua espanyola. 

Des de 2003, Proyecto Español és Centre Acreditat per l'Institut Cervantes, reconeixement que ens va convertir en el primer centre en Alacant a superar aquest examen de qualitat.

La nostra metodologia es basa en la utilització automàtica de l'idioma, així com en el contacte directe del professor amb els alumnes i la seua aproximació a la cultura espanyola. El nostre equip docent està format per hispanoparlants amb estudis superiors i gran experiència en el tracte amb estudiants.