Galeria Multimèdia

Descobreix els millors productes de la gastronomia mediterrània en el Mercat Central d'Alacant i aprofita la visita per a fer un bon aperitiu.

Visitar el Mercat Central d'Alacant és gaudir de la tradició i dels productes de qualitat amb aires gurmet. Per als apassionats de la gastronomia, el Mercat Central d'Alacant és tot un temple de la cuina mediterrània gràcies als seus productes frescos i de qualitat. En les seues parades es venen alguns dels millors fruits de les hortes llevantines i, també, altres productes de terres més llunyanes. Tots ells amb un denominador comú: la qualitat i la varietat.

En aquest temple de culte a la gastronomia és tot un luxe passejar entre els més de 300 llocs dedicats a la venda de fruites, verdures, peixos, carns… I gaudir del seu magnífic ambient diari.

Respecte a la seua història, hui dia es continuen mantenint els seus senyals d'identitat: oferir productes frescos i de qualitat.

L'edifici del Mercat Central d'Alacant té mostres del modernisme i de l'eclecticisme. Va ser construït amb una coberta de diverses aigües, distribuït en dues plantes i amb grans vitralls amb la finalitat d'aconseguir un efecte d'il·luminació natural. Un dels elements més significatius d'aquest mercat és l'anomenada Rotonda, que ocupa un dels laterals de la façana principal i que està coberta per una cridanera cúpula esfèrica.

Amb el pas del temps, el mercat ha anat adaptant-se a les noves necessitats i molts dels seus visitants i veïns aprofiten la visita per a fer l'aperitiu. El Mercat Central d'Alacant és, per tant, un lloc ideal per a trobar-te amb amics i familiars i gaudir dels millors productes del Mediterrani.