Multimèdia Gallery 

Inclou aquest apassionant jaciment en la teua ruta per Alacant i descobreix els orígens històrics d'aquesta gran ciutat.

El Tossal de Manises a Alacant és un increïble jaciment arqueològic: en aquesta zona es troba la ciutat iber-romana de Lucentum, germen de l'actual Alacant, que es troba a tan sols tres quilòmetres del nucli urbà.

Es tracta d'un lloc ple d'història que constitueix un dels tresors arqueològics de la Comunitat Valenciana, una ciutat romana que a més es troba sobre les restes iberes d'un assentament.

Si t'animes a conéixer-lo, podràs admirar termes, restes de muralla, torrasses i molt més, i viatjaràs encara més arrere en el temps amb la necròpoli ibèrica, datada en un període entre el segle VI i II a. C., encara que hauràs de buscar aquests vestigis en la MARQ, ja que es troben allí exposades. Un gran pla és aconseguir una entrada conjunta que et permeta gaudir de ambdós espais i de les seues interessants i didàctiques iniciatives.

Sota el govern de l'emperador August, entre els segles I a. C. i I d. C., Lucentum va aconseguir la categoria de ciutat i, a més, va viure un cert període d'esplendor, amb la construcció d'un fòrum, termes, clavegueram i un temple.

El Tossal de Manises és una visita realment interessant que no has de deixar d'incloure en els teus plans per Alacant. Et permetrà conéixer el passat per a després gaudir el present d'una ciutat tan plena de vida, vibrant i amb una interessant mescla d'estils de molt diferents èpoques, com el barroc del seu ajuntament, o l'esplendor modernista de la Casa Carbonell. Prepara una escapada plena d'història!

Més informació
Horari

Invierno: Martes a viernes: De 10:00h – 19:00h - Sábados: De 10:00h – 20:30h - Domingos y Festivos: De 10:00h – 14:00h Verano: martes a sábado de 09:00 a 12:00 h y de 19:00 a 22:00 h. Domingos de 09:00 a 12:00 h.