Multimèdia Gallery 

Descobreix un dels atractius d'Alcoi i reviu una de les èpoques daurades de la ciutat. La seua Setmana Modernista és un viatge al passat ple de grans moments.

L'última setmana del mes de setembre tens una cita amb la història en Alcoi. I és que ací se celebra la seua ja coneguda Setmana Modernista per a rememorar l'esplendor d'una època de desenvolupament en aquesta ciutat. A través de diferents activitats i visites guiades, podràs conéixer la gran petjada del Modernisme en Alcoi, la qual es fa patent en la bellesa d'eixos edificis sorgits a partir del creixement industrial i el vincle sociocultural amb l'alta burgesia.

Dins de la programació d'aquests dies culturals, la Fira Modernista és un imprescindible. Durant el cap de setmana, la ciutat es vist de Modernisme i et transporta fins a principis del segle XX. Trobaràs a la gent abillada amb la vestidura pròpia del moment i creuràs haver viatjat 100 anys arrere mentre passeges pels carrers d'Alcoi. Així mateix, cada any, s'homenatja un personatge il·lustre local relacionat amb aquest corrent artístic i arquitectònic.

La Setmana Modernista també et permet gaudir de jocs infantils tradicionals per als més xicotets, rutes gastronòmiques i enològiques, actuacions musicals, recreacions teatrals costumistes, esmorzars populars, conferències, balls i molt més! Estàs preparat?


*És recomanable consultar prèviament la informació de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

19/09/2022

Data finalització

25/09/2022

#CARACTERÍSTIQUES
Documents PDF