Multimèdia Gallery 

Benidorm commemora el dia en què la imatge de la seua patrona va ser trobada en una embarcació abandonada. Aquest aniversari se celebra amb un bon nombre d'activitats de tot tipus, t'animes a veure-ho per tu mateix?

Benidorm celebra cada any la troballa, el 16 de març de 1740, de la imatge de la seua patrona, la Verge del Sufragi. Aquesta es trobava a bord d'una embarcació abandonada que va ser remolcada per tres pescadors locals. Conta la història que, encara que es va haver de calar foc a l'embarcació per a previndre la propagació de la pesta, la imatge va sobreviure de manera miraculosa a les flames.

A conseqüència d'aquests fets, Benidorm reprodueix des de 1971 aquesta troballa i l'acompanya d'un bon nombre d'activitats lúdiques i religioses que s'han convertit en una de les celebracions més estimades pels veïns. A més, compta amb la Declaració de Festa d'Interés Turístic Autonòmic.

Cercaviles, processons, focs artificials, activitats per als més xicotets i esdeveniments en viu omplin el calendari de color, música i fum de pólvora. A més, les xocolatades per a cobrar forces i les cançons més típiques seran pràcticament omnipresents durant els dies de celebracions. Vine a conéixer la part més tradicional de Benidorm i porta't un record inesborrable de les tradicions que envolten la commemoració d'aquesta troballa tan volguda pels benidormers.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

12/11/2022

Data finalització

12/11/2022

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic