Multimèdia Gallery 

El Balcó del Mediterrani, o Mirador del Castell, és un punt clau de la ciutat. Des d'ací podràs contemplar unes meravelloses vistes de la ciutat i de la seua badia.

Benidorm, la ciutat dels gratacels. Així es coneix aquesta ciutat de la província d'Alacant, però Benidorm no són només platges, també és cultura i patrimoni. Si visites aquesta localitat, el seu barri antic t'enamorarà pels seus carrerons estrets i empedrats. En aquest centre històric podràs trobar edificis singulars com l'Església de Sant Jaume o el passeig de l'Albereda.

I si continues caminant fins al final de la plaça Castelar, trobaràs el Balcó del Mediterrani. Un lloc perfecte per a tindre una vista panoràmica de la ciutat. Aquest punt de trobada per als turistes t'ofereix espectaculars vistes sobre la badia i el seu skyline.

El Balcó del Mediterrani és una singular construcció, rematada amb una balustrada de pedra blanca, que s'ha convertit en tot un atractiu turístic, tant de dia com de nit.

Si ens remuntem en la seua història, aquest balcó també és conegut com el Mirador del Castell perquè durant els segles XIV i XVII ací es trobava una fortalesa des d'on la ciutat es defensava dels atacs pirates.

Si vols immortalitzar aquest magnífic lloc de la Costa del Blanca, et recomanem que el visites a l'alba o al capvespre. T'enamoraràs de les seues vistes!