Multimèdia Gallery 

Es troba ubicat a la Plaça del Portal. Ocupa l'antic edifici de l'Hospital Municipal, erigit en 1790 per a l'atenció dels malalts i com a alberg de pobres i necessitats. En 1981 es va convertir en Casa Consistorial després de realitzar una profunda rehabilitació.

Plaça del Portal, es troba davant l'Ajuntament. El nom de la plaça fa referència a que en ella es trobava una de les portes que donava accés al recinte emmurallat de la població. Fins la dècada dels 70 encara es podien apreciar vestigis de la muralla i del portal principal d'entrada a la vila.

A un costat de la plaça s'alça l'edifici de la Fundació Abargues. Es tracta d'una antiga finca la propietària de la qual, Sor Luisa Vives Abargues (nascuda en 1899 i que va ingressar a molt curta edat en la Congregació de les Germanes del Loreto), a la seua mort en 1937, va cedir tots els seus béns per a fins benèfics, constituint-se una Fundació que havia de vetlar per l'educació cristiana de xiquets i joves de Benissa i comarca.

Al centre de la plaça una Creu de pedra tosca, construïda en 1974, ens recorda la primitiva Creu de Terme (Monument en forma de creu que serveix per a indicar el lloc on finalitza el terme d'una vila o ciutat) que allí s'alçava.