Reserva Natural Marina del Cap de Sant Antoni

Main image

Multimèdia Gallery 

La Reserva Marina del Cap de Sant Antoni es troba en la costa nord d'Alacant, entre les poblacions de Dénia i Xàbia. Els seus penya-segats, que arriben a superar els 150 metres d'altura confereixen una gran bellesa i espectacularitat al paisatge. Posseeix una variada topografia submarina on existeix una excel·lent representació d'un gran nombre d'espècies lligades a aquestes costes rocoses com com a corals, prades de posidònia oceànica, etc. Quant a fauna marina: escamarlans, neros, *gorgonias...


La Reserva Natural és un espai protegit d'alt interés ecològic, científic, paisatgístic i recreatiu. que ocupa 900 hectàrees.


En el seu espai es permet el bany i busseig en apnea, la navegació d'embarcacions sense motor i la navegació a velocitat moderada així com l'amarrament en les boies disponibles.


La Reserva Marina de Pesca es troba dins de l'espai de la Reserva Natural. Se situa entre la punta més a l'est del Cap de Sant Antoni i el meridià de 00°08,10'' que passa per la punta de Sant Nicolás. És a dir, ocupa quasi totes les cales rocoses de les Trencades i els penya-segats del Cap fins a la punta d'aquest. Dins dels seus límits es prohibeix la pesca i la recol·lecció d'organismes marins, flora i fauna marina, sense la corresponent autorització. 


El BUSSEIG PROFESSIONAL es troba LIMITAT i es requereix PERMÍS especial (Direcció Territorial de Conselleria d'Agricultura i Pesca d'Alacant).

Més informació

TIPUS

Reserves