Multimèdia Gallery 

Descobreix la història de Dénia recorrent el seu centre històric.

Dénia és una ciutat plena de cultura, d'història i amb un gran patrimoni. Una manera de conéixer els orígens d'aquesta ciutat mediterrània és visitant el seu centre històric. Aquesta zona està formada, principalment, pels carrers Loreto, Cavallers, Major, Sant Josep i algunes adjacents.

El barri antic de Dénia té un encant especial i, en ell, es pot reviure la història d'aquesta ciutat tan viva. Viatjaràs en el temps des del segle XVI fins al XIX només amb veure algunes de les seues obres arquitectòniques o recorrent la seua trama urbana.

Un dels monuments més representatius està en el barri de les Roques i és el Castell de Dénia. Aquest recinte monumental alberga els inicis de la història de la ciutat i, cada any, el visiten milers de persones. Recorre l'interior del castell i descobreix unes vistes increïbles de la ciutat i de la immensitat del Mediterrani.

Altres parades obligatòries que has de fer en la teua visita al centre històric de Dénia són el convent de les Agustines i l'Església de l'Assumpció. Passejar pel centre de Dénia és tot un luxe i, a més, podràs gaudir d'una deliciosa gastronomia.