Multimèdia Gallery 

El temple és d'estil barroc, és una construcció del s. XVIII encara que va ser reconstruït en els segles XIX i XX.
En l'exterior destaca la fornícula venerada que es troba sobre la porta de la capella del Roser, la qual conté una imatge de *Sant *Roc (Sant Roque) de factura moderna. A l'interior destaquen les imatges de la Verge -una imatge policromada de l'Asunción-, i, als seus costats, els sants Vicente Ferrer i Vicente *Mártir, els dos patrons de València.


La construcció es troba coberta de dos vessants, cridant l'atenció la cúpula central, coberta amb teules blaves i descansant sobre un tambor octogonal. La planta de l'església mostra una contundent creu llatina circumscrita en un rectangle i la nau es desenvolupa en 4 trams coberta amb una volta de canó amb *lunetas, a més de capelles laterals rematades amb cúpules circulars. També sorprén l'ampli creuer amb cúpula de mitjana taronja.


Destaquen també les pintures al fresc de finals del S. XVIII que es poden observar en la petxina de la cúpula i en el creuer, així com la taula del S. XVI amb la figura de Sant Vicent Ferrer i la creu processional de mitjan S. XVII.
NOTA HISTÒRICA


S'alça en el lloc on es trobava l'antiga ermita de Sant Roque, l'hospital i algunes cases. Va patir importants danys durant la Guerra del Francés, la guerra de la Independència i va ser reconstruïda en 1939 després de la guerra Civil Espanyola.

Més informació
Horari

Horario de cultos