Multimèdia Gallery 

Viatja en el temps i descobreix les motocicletes i els microcotxes des dels anys 20 als anys 70.
Més informació
Horari

Hivern: Dissabtes i diumenges de 10:30 a 18:00
Estiu: 10:30 a 19:00 h. Dissabte tancat

La Vall de Guadalest té un encant especial, ja siga per la seua història, la seua localització, la seua cultura o els seus museus. Un dels més cridaners és la Col·lecció de Vehicles Històrics, amb més de 140 motocicletes i microcotxes des dels anys 20 fins als 70. Tots ells, en perfecte estat.

Visitar aquest museu és com viatjar en el temps i conéixer la història que embolica als automòbils. Però, com han arribat aquests vehicles a la Vall de Guadalest?

Tot comença amb Ricardo Francés i la seua passió per les motocicletes i automòbils. Després de més de 25 anys recuperant i restaurant motocicletes i microcotxes, Ricardo decideix obrir aquest museu per a compartir aqueixa passió amb la resta de la gent.

La col·lecció està composta per unes 130 motocicletes de 45 marques diferents, tant nacionals com internacionals, a més de diferents microcotxes. El museu disposa d'una botiga amb articles dedicats als vehicles clàssics i productes regionals.

A part dels automòbils, el museu està decorat amb una sèrie d'objectes antics, com poden ser màquines de cosir, màquina d'escriure, cafeteres, telèfons o ràdios, que fa que siga un conjunt de peces de gran admiració.

Sens dubte, visitar el museu és un viatge en el temps, un lloc on els més nostàlgics i els amants de l'automoció podran gaudir al màxim d'aquesta experiència.