Multimèdia Gallery 

Descobreix aquest curiós museu al Castell de Guadalest i gaudeix de la seua col·lecció d'objectes antics. No t'ho perdes!
Més informació
Horari

Hivern: de 10:15 a 18:00 h. Dijous i diumenge: tancat de 14:00 a 15:00 h.
Estiu: de 10:15 a 19:00 h. Dijous i diumenge: tancat de 14:00 a 15:00 h.

El Museu Municipal Casa Orduña a El Castell de Guadalest està situat en una construcció amb molta història, la casa de la família Orduña. Hui està convertida en una espècie de Casa-Museu que ens serveix per a veure com era per dins l'habitatge d'una família rellevant de l'època, en el segle XVII. Els Orduña van arribar al Castell de Guadalest per a ser persones de confiança dels Marquesos de Guadalest, i van actuar en el seu nom com a governadors i alcaids.

En aquest Museu Municipal Casa Orduña et traslladaràs en el temps amb tan sols traspassar la seua llinda, darrere de la qual trobarem interessants pintures. En la resta de la casa podràs gaudir d'imatges religioses a les quals es processa devoció al Castell de Guadalest i interessants col·leccions de ceràmica.

A més, podràs veure alguns dels mobles originals, la biblioteca i les exposicions temporals que sol albergar i que són testimoniatge d'una rica vida cultural a la localitat.

El Castell de Guadalest és una destinació realment completa, ja que la visita al seu preciós centre històric, que pareix anar grimpant per la roca, es pot complementar amb la visita a diversos museus, alguns realment curiosos, com el de betlems i cases de nines, l'etnològic o el Medieval. Fins i tot pots fer una tranquil·la ruta senderista al voltant del seu embassament, un paratge de gran valor paisatgístic. El Castell de Guadalest està ple de sorpreses, museus i bellesa! Vine a conéixer-lo i sorprén-te del seu caràcter únic i la seua inconfusible silueta.