Top School in Spain

Main image

Multimèdia Gallery 

L'equip de Top School és una xicoteta família formada per gent jove i dinàmica l'objectiu de la qual és fer que els seus estudiants gaudisquen d'una experiència enriquidora i inoblidable a Espanya. La nostra escola en Elx (Alacant) se situa en un carrer per als vianants en el qual els alumnes podran relaxar-se entre classe i classe o després d'aquestes. Gaudim d'una privilegiada ubicació que ens situa just enfront de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, al costat de l'estació d'autobusos i a només 5 minuts de la principal estació de ferrocarril de la ciutat. 

Top School disposa de l’acreditació de l’Institut Cervantes i és membre de FEDELE (Federación de Escuelas de Español como Lengua Extranjera). Això suposa una garantia de qualitat per a tots els alumnes que desitgen estudiar espanyol a la nostra escola. 

Els nostres cursos van destinats, majoritàriament, a xiquets i adolescents, així com a adults que vulguen millorar i reforçar el seu nivell d'espanyol. En els nostres cursos de joves comptem amb programes d'any acadèmic i immersió en col·legis espanyols. A més, per a gaudir al màxim de l'estiu, tenim un fantàstic programa d'estiu per a adolescents de 13 a 18 anys, en el qual aprendran espanyol al mateix temps que gaudiran de la platja, el sol i un munt d'activitats que no deixaran espai per a l'avorriment. 

Qui coneix Top School sap que és una escola familiar. Ens sentim orgullosos de l'excel·lent reputació que hem anat adquirint al llarg de tots aquests anys. El nostre objectiu és donar als nostres estudiants un servei de qualitat, un tracte pròxim i una atmosfera d'aprenentatge distesa i cordial, en un ambient relaxat. 

A què esperes? Vine i coneix-nos!