Galeria Multimèdia

Descobreix un singular museu replet de tradicions que et farà viatjar en el temps i la labor del qual ha sigut reconeguda per la pròpia UNESCO. És una visita obligada en la teua escapada a Elx!
Més informació
Horari

De dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.00 h. Caps de setmana i festius, d'11.00 a 14.00 h.
Horari juliol, agost i setembre: De dimarts a divendres, de 9.00 a 13.30 h. Caps de setmana i festius, d'11.00 a 14.00 h.

Època

Septiembre 2019

El Museu Escolar de Pusol a Elx és el tercer element reconegut per la UNESCO en aquesta ciutat alacantina, ja que va voler destacar la seua labor de salvaguarda del patrimoni, la història i els costums. Els altres dos són el magnífic conjunt d'horts de El Palmerar i el drama sacre-líric de El Misteri d'Elx.

El Centre de Cultura Tradicional Museu Escolar de Pusol a Elx és una visita obligada en la teua estada per la ciutat, ja que podràs gaudir d'una enorme col·lecció d'objectes que et narrarà la història d'aquesta localitat i per extensió del nostre territori.

Tot va començar com un intent de mantindre viu el record d'antics oficis, arts i tradicions, sobretot del medi rural, que anaven gradualment deixant d'estar vigents pels avanços tecnològics.

El viatge a temps passats que realitzaràs en aquest singular museu t'impactarà, per la seua capacitat de mostrar-te i fer-te connectar amb altres èpoques en les quals agricultors, comerciants o artesans feien la feina de casa d'una manera que s'ha anat perdent. També hi ha lloc per al folklore i la tradició, i les seues instal·lacions compten amb varietat d'atractius i opcions per a fer de la teua visita un record inoblidable.

Es tracta d'un museu carregat de sentimentalisme, ja que atresora objectes d'ús quotidià que, en la seua majoria, han sigut donats i per tant han tingut una utilitat real. Hi trobaràs carros, roba d'altres èpoques, eines i un llarg etc. No t'ho perdes, et sorprendrà i impactarà!