Casa Museu Azorín

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix, a Monòver, la vida i l'obra d'Azorín a través de la seua Casa-Museu.

Més informació

Vols descobrir Monòver d'una manera diferent? Coneix aquesta destinació de la Comunitat Valenciana a través de les paraules de l'escriptor Azorín. Aquest famós literat va nàixer en aquesta localitat alacantina i ara tu podràs conéixer els llocs més singulars de la seua mà.

Un dels edificis més emblemàtics és la Casa-Museu Azorín que va ser restaurada pels seus germans, Amparo i Amancio, per a mantindre sempre viu l'esperit d'Azorín.

En aquesta Casa-Museu es pot trobar documentació sobre l'escriptor i sobre la seua època. A més d'una exposició permanent d'objectes relacionats amb Azorín, un dels principals objectius d'aquest museu és la divulgació de la seua obra a través de tallers, congressos, taules redones i activitats culturals.

En aquest edifici de tres plantes podràs trobar, a més, la biblioteca de l'escriptor, formada per més de 14.000 volums, alguns d'ells del segle XVI.

Amb el pas del temps, aquesta Casa-Museu de Monòver s'ha convertit en una parada obligatòria per als interessats en la lectura, la consulta de periòdics monovers o els que estudien la vida i obra d'Azorín.

Descobreix aquesta localitat i coneix tots els secrets que s'amaguen sobre Azorín.