Multimèdia Gallery 

La Setmana Santa comença amb la Processó de les Palmes del Diumenge de Rams, que ix del convent i discorre pels carrers tradicionals. La més moderna en el temps és la del Dimecres Sant, on desfilen les confraries del Santíssim Crist del Bon Perdó i la Pietat, i la de la Mare de Déu dels Dolors i Sant Joan de la Palma. Les dos confraries protagonitzen una trobada molt emotiva davant de la casa consistorial.

El Dijous Sant desfila la confraria del Santíssim Crist de la Salut en el viacrucis. La processó més antiga és la del Divendres Sant, eixa nit omplin els carrers de Mutxamel tres confraries: la de Jesús Natzaré, la del Sant Sepulcre i la de la Soledat.

El Diumenge de Pasqua a primera hora del matí es porta a terme la “processó de l’encontre ”. Les dos imatges es troben

en el Passeig de la Constitució acollits amb gran emoció pels assistents.

És típic durant estos dies eixir al camp a menjar-se la tradicional “mona de pasqua”, el primer dia a les Fontetes o assut de Mutxamel, el segon dia al pont de Busot i el tercer dia al Calvari. Les cistelles van plenes de truita, conill amb tomata, llonganissa de pasqua i, com no podia ser de cap altra manera, la tradicional mona de pasqua.

Més informació
Data d'inici

05/04/2020

Data finalització

12/04/2020