Galeria Multimèdia

Endinsa't en la Casa Museu Modernista de Novelda i coneix de primera mà tots els secrets del Modernisme i de la família que va construir aquesta joia.

Novelda amaga una de les joies del Modernisme, la Casa Museu Modernista. Aquesta obra va ser construïda el 1903 i compta amb una impressionant façana exterior.

Qui va construir aquesta casa? Antonia Navarro, coneguda com a Pinassa, va ser la impulsora d'aquesta obra mestra del Modernisme, i Pedro Cerdán Martínez va ser l'arquitecte que la va fer possible.

Arquitectònicament, la Casa Museu Modernista de Novelda és un perfecte exemple de l'arquitectura eclèctic-modernista a la província d'Alacant. Es compon d'una planta baixa i dues altures. A més, destaquen els seus enreixats en les finestres i balcons, però és a l'interior on trobem els elements propis d'aquest corrent artístic: fusta tallada, cristalls, estucs, pintures en els sostres, marbres i mobles de l'època. A més, un dels elements que més destaca és la seua singular escala i el pati envoltat de columnes de marbre blanc.

Aquesta obra està perfectament conservada i es pot visitar pel públic per a conéixer tots els tresors que amaga entre les seues parets.