Galeria Multimèdia

Descobreix la història de Miguel Hernández des de la seua casa. Una forma diferent de recordar aquest gran poeta alacantí.

Quant saps sobre Miguel Hernández? Si vols ser tot un expert i descobrir la història més personal d'aquest gran poeta, pots visitar la seua Casa Museu i conéixer de primera mà on vivia i com era la seua vida.

La Casa Museu de Miguel Hernández es troba en Orihuela, en la coneguda Calle de Arriba. Ací va viure el poeta amb els seus pares i germans, Elvira, Encarna i Vicente, des de 1914 fins a 1934.

En el museu es conserven, juntament amb el mobiliari i aixovar de l'època, fotografies de diferents moments de la vida del poeta. Així que recorre cadascuna de les dependències i descobreix la vida de l'autor d'obres com “El rayo que no cesa” o “Viento del pueblo”.

I si vols reviure la història de Miguel Hernández, només has d'entrar al seu pati i rellegir els seus poemes sota l'ombra de la figuera, que encara continua donant els seus fruits.

Aquesta és una forma diferent de conéixer el dia a dia dels nostres grans escriptors. Viatjar fins a les seues arrels, documentar-se i contemplar la forma en la qual vivien és una manera d'impregnar-se de la nostra cultura.