Galeria Multimèdia

Poder albirar Polop des del seu castell és una aventura que et convidem a viure. Submergeix-te en la història d'aquesta edificació i d'aquest municipi alacantí!

A la part alta d'un turó, el Castell de Polop presideix i vigila des del segle XII tot el seu entorn, gràcies a una triada ubicació, molt estratègica i perfecta per a la vigilància i defensa de diferents amenaces.

Aquest castell ha sigut una autèntica fortalesa, encara que diferents guerres i conteses hagen afectat a la seua estructura i a pesar que gran part dels materials que es van utilitzar per a construir-lo en el seu moment han sigut traslladats i reutilitzats en la construcció d'un temple cristià erigit en la proximitat, l'ermita.

Les muralles del Castell de Polop estan encara en peus en bona part, i ens mostren el doble recinte que es va construir i que protegia un aljub i una torre de maçoneria, a més d'una sèrie de construccions de forma rectangular que segurament es van dedicar a estances o habitatges.

Si t'estàs preguntant què fer a Polop, visitar el castell serà una gran idea, i podràs, a més, passejar per la plaça dels Doll o, si practiques l'escalada, acostar-te al paratge del Ponoig i deixar-te sorprendre per la seua increïble bellesa. També pots practicar senderisme en els bonics paisatges del barranc del Salt.

La Casa Museo Gabriel Miró és un altre punt d'interés en Polop que et recomanem visitar, no sols per la col·lecció que exposa i que t'acostarà a la figura de l'escriptor, sinó també per la bonica edificació, plena de valor arquitectònic, en la qual s'alberga.

Descobreix el Castell de Polop i tot el que aquesta localitat alacantina té per a mostrar-te, t'encantarà!