Multimèdia Gallery 

A Rojales trobem un lloc molt, molt especial, en el qual les coves s'han integrat en el traçat urbà. Et convidem a descobrir-ho!

Les Coves del Rodeo a Rojales et sorprendran, ja que es tracta d'habitatges que a partir del segle XVIII i fins al XX es van anar excavant a poc a poc en la roca, creant espais amb diferents estances habitades fins fa molt poc. Són, a més, cases-cova que van aprofitar el material excavat per a crear horts amb els quals aconseguir collites per als seus habitants.

Les parets irregulars emblanquinades les converteixen en un espai veritablement agradable i original, que el municipi ha decidit rehabilitar i transformar en un espai cultural anomenat "Ecomuseo del Hábitat Subterráneo Municipal". Aquest sistema de fins a 15 coves en l'actualitat acull tallers d'artesania i sales i mercats on exposar i vendre els treballs d'artistes i artesans. Una gran idea per a visitar si estàs per la zona!

Però Rojales, a Alacant, encara guarda molts atractius. Es tracta d'una població on el riu Segura va atraure fa milions d'anys a animals que van existir molt abans que l'ésser humà tal com el coneixem, i prova d'això són les restes fòssils de mamífers trobats en la localitat, en una successió de jaciments que suma més de 20 punts d'interés. Acosta't a descobrir les Coves del Rodeo a Rojales i aprofita per a assaborir un exquisit arròs amb conill, un perol amb pilotes o prova les diferents mostres de deliciosa rebosteria local com les toñas de repulgo, els rotllets d'anís o les almojábenas. No et perdes aquesta destinació plena de sorpreses!