Multimèdia Gallery 

Recórrer Santa Pola també pot ser descansat i relaxant si et detens en aquest preciós parc amb alguns serveis molt interessants. T'ho descobrim!

El Parc El Palmeral a Santa Pola és d'eixos llocs que fan les ciutats més amables, més a la mida del caminant. Aquesta superfície arbrada, a més, permet asseure's a l'ombra o que els més xicotets juguen en els seus gronxadors.

Però, a més, aquest parc a Santa Pola és el lloc on es troben les restes de la Casa Romana del Palmeral. Així, passejant sota l'ombra de les palmeres, pots acostar-te a visitar els vestigis d'una luxosa casa del segle IV d. C., que consta de set estances en les quals encara podem apreciar els valuosos mosaics geomètrics policroms o les pintures murals. Tot un desplegament de color que ens indica que es tractava de la casa d'algun personatge adinerat.

Si et preguntes on està el Parc El Palmeral de Santa Pola, trobar-lo serà molt senzill, ja que es troba al centre mateix de la ciutat, a l'Avinguda Portus Ilicitanus i a tan sols un passeig del Port de Santa Pola.

El Parc El Palmeral pot ser una fenomenal àrea de descans en el teu recorregut per Santa Pola, tant si la visites durant alguna de les seues Festes i esdeveniments com si estàs en ple recorregut cultural i has visitat el seu Centre Cultural del Castell Fortalesa de Santa Pola o si has fet una entretinguda visita a l'Aquari Municipal, on deixar-te sorprendre per la biodiversitat marina. Si estàs de visita a Santa Pola no oblides acostar-te a les seues impressionants salines, i al parc natural que les envolta, sense deixar-te el Museu de la Sal! Completa amb el Parc El Palmeral la teua visita a Santa Pola, a Alacant, i gaudeix d'una ciutat marinera i mediterrània.

Més informació
TIPUS

Jardins