La Llotja de peix de Santa Pola et mostra el costat més mariner de la ciutat, i resulta realment atractiva per a qui gaudisca aprenent sobre oficis tradicionals. Inclou-la en el teu recorregut per la ciutat!

LA Llotja de Santa Pola al capvespre és una visita que no pots perdre't, quan els vaixells pesquers tornen de la seua labor amb la seua captura fresca. A més, al seu voltant sempre pots trobar pescadors afaenats amb diferents arts, com la preparació de les xarxes, donant-te bona mostra de la importància d'aquest ofici tan tradicional a la ciutat. Estem davant una de les llotges amb més tràfec i activitat d'Espanya.

La Confraria de Pescadors compta amb una pescateria en la qual adquirir alguns dels peixos i mariscos al propi port pesquer, una gran idea si estàs fent una visita a la ciutat!

Visitar la Llotja de Santa Pola et permetrà descobrir la riquesa del Mediterrani, i descobrir una ciutat molt vinculada amb la mar. Menjar marisc prop de la Llotja de Santa Pola és possible també, així que la teua visita pot tindre un final realment deliciós.

Et recomanem incloure aquesta visita en el teu recorregut per Santa Pola, una localitat amb molt a oferir i amb un clima i una llum que la converteixen en una destinació perfecta durant tot l'any. Recorre el seu Castell-Fortalesa convertit en centre cultural i gaudeix del so de la mar a les seues tranquil·les platges urbanes o naturals. Santa Pola i la seua Llotja mereixen una escapada!

# TIPUS
Mercats
# ESPECIALITATS
Llotja