Parc de Doña Sinforosa

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix la bellesa del Parc de Doña Sinforosa i gaudeix de les vistes al Mediterrani.

Torrevieja sempre té alguna cosa que ens sorprén i una d'eixes coses és el seu parc de Doña Sinforosa. Es tracta d'un preciós racó verd al costat de la platja de l'Acequion.

Aquest parc té una inspiració romàntica, ja que compta amb un templet en el qual es fan concerts a l'aire lliure, fonts, bancs i una gran varietat d'exemplars d'eucaliptus, pins i palmeres.

El parc de Doña Sinforosa té una curiosa història. I és que, abans de ser un lloc públic, aquest racó de Torrevieja era conegut com “La casa dels Portals”, perquè es tractava d'un gran edifici construït a principis del segle XX en primera línia de platja. Aquesta casa va tindre molts propietaris, però la més famosa va ser la senyora Doña Sinforosa, d'ací el nom que rep aquest parc. Era una persona molt amable i diuen que sempre deixava als xiquets visitar els seus jardins. Així mateix, la biodiversitat del parc era tan variada que va ser catalogat d'interés científic ambiental.

Hui dia és tot un oasi de pau i de tranquil·litat just al costat de la platja. Et convidem a contemplar com el verd del seu jardí es fon amb el daurat de l'arena. Una meravella!

Més informació

TIPUS

Jardins