Galeria Multimèdia

Torrevieja homenatja les seues dones i ens relata una romàntica història amb la mar com a escenari a través de dues escultures situades a diferents llocs de la ciutat. Descobreix la llegenda!

La llegenda de la Bella Lola a Torrevieja és una bona excusa per a recórrer alguns dels seus llocs més bells al costat de la mar. Però, quina és la història o llegenda de la Bella Lola? Com a moltes localitats vinculades amb la pesca històricament, en altres temps les dones dels mariners esperaven el retorn a port dels vaixells amb l'esperança que les inclemències del temps no s'hagueren cobrat cap vida. És el cas de la Bella Lola, que va perdre al seu estimat Antonio i que esperava el seu retorn mirant a la mar.

L'escultora Carmen Fraile va realitzar dues obres recreant aquesta llegenda, una d'elles la pots trobar a la Cala del Moro i l'altra al dic de Llevant. Ambdues representen una dona jove que mira a la mar, com esperant. I han sigut triades així mateix per a homenatjar la dona torrevellenca. Si estàs de visita a Torrevieja, et recomanem no perdre't aquestes escultures, on a més podràs fer increïbles fotos.

Per a completar la teua visita i la llista de coses a fer a Torrevieja et recomanem, a més de gaudir de l'increïble clima i les platges d'aquesta localitat de la Vega Baixa, visitar el seu Museu de la Mar i la Sal, el seu Casino modernista al costat de la mar, i, per descomptat, la màgica làmina d'aigües rosades del Parc Natural de Les Llacunes de la Mata y Torrevieja. No oblides que et trobes en una localitat profundament marinera, per la qual cosa la seua gastronomia et conquistarà. No te'n vages sense provar el seu calder de peix o algun dels seus exquisits arrossos. La Bella Lola et servirà de guia per Torrevieja!

Més informació
Horari

Abierto todo el año