Museu del mar i la sal

Main image

Multimèdia Gallery 

El Museu de la Mar i la Sal t'acosta a les tradicions i oficis de la Torrevieja d'una altra època, no te'l perdes!

Més informació

Horari

Dimarts a dissabte: 10 a 14.00H
Miércoles a sábado: 10 a 14 h i 17h a 21h.
Diumenges i festius: 10 a 13.00 h

El Museu de la Mar i la Sal a Torrevieja ens brinda una oportunitat única de conéixer millor el llegat històric de la ciutat de Torrevieja i d'aprofundir en els seus costums i tradicions. Es tracta d'un museu etnològic, per tant estudia un poble concret i la seua cultura, i ho fa a través d'objectes quotidians, relacionats amb oficis com la pesca, l'artesania salinera o la navegació.

També hi trobaràs restes arqueològiques i maquetes que t'ajudaran a conéixer com eren alguns elements clau de la forma de vida dels habitants de Torrevieja al llarg dels segles i dècades.

Una de les estreles de l'exposició del Museu de la Mar i la Sala és la maqueta i el diorama que representen una embarcació molt volguda a Torrevieja, el veler "Pascual Flores", que en realitat es troba al moll pesquer i constitueix una autèntica ampliació del museu, ja que es pot visitar. Es tracta d'un molt bon pla, ja que es poden recórrer les diferents zones del vaixell i aprendre sobre la navegació d'altres temps.

És un bon pla per a incloure en la teua llista de coses a fer i veure a Torrevieja, a més de visitar les famoses salines al Parc Natural La Mata-Torrevieja, fer una volta pel seu nucli urbà, fent parada a l'Església Arxipestral de la Immaculada Concepció o al seu casino modernista. I per descomptat, si tens l'oportunitat d'eixir a menjar a Torrevieja després del teu passeig i visita al Museu de la Mar i la Sal, prova algunes de les delícies acabades de percar. No et perdes aquest museu ni la magnífica ciutat en què se situa!