Castell de la Talaia de Villena

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix aquesta espectacular fortalesa i viatja en el temps per a conéixer en primera persona la història de Villena.

Si visites Villena, no pots perdre't el seu espectacular Castell de la Talaia. Aquesta fortalesa va ser construïda per l'Imperi Almohade a finals el segle XII com a refugi per a la població musulmana de Villena. D'aquesta època encara es conserven la muralla interior i els dos primers pisos de la Torre de l'Homenatge, la qual compta amb unes imponents voltes que són úniques als castells d'Espanya, com també passa en la fortalesa de Biar.

Aquesta gran construcció ha sigut declarada Monument Històric Artístic i Bé d'Interès Cultural. T'agradaria conèixer algun dels seus secrets? Aquest castell defensa el gran tresor de Villena, format per 59 objectes d'or, plata, ferro i ambre. Aquest va ser una de les troballes més importants de l'Edat de Bronze.

Només has d'endinsar-te en el castell i recórrer-lo de dalt a baix per a conéixer part de la seua història. A més, tindràs unes vistes privilegiades, ja que la fortalesa s'alça sobre la Muntanya de Sant Cristòfor o de la Vila.

Coneix part de la història d'aquesta noble ciutat i gaudeix d'un gran viatge en el temps.

Més informació

Horari

Matins: Dimarts a diumenge, festius i dilluns vespra de festius. Obert de 10:00 a 14:00 hores, visita lliure. Visites guiades amb reserva prèvia a les: 10:30, 11:30 i 12:30.
Vesprades: Dimarts a dissabtes obert de 16:00 a 17:00 hores amb visita lliure. Visita guiada amb reserva prèvia a les 16:30.
Tancat: dilluns tot el dia i vesprades de diumenge i festius.
Els dies 24 de desembre, 31 de desembre i 5 de gener: tancat per la vesprada.
Els dies 25 de desembre, 1 de gener i 6 de gener: tancat tot el dia.

Les visites lliures estaran permeses fins 30 minuts abans de tancar.

Preu

PREU 3€ (1,5€ amb descompte).
Menors de 7 anys gratis.