Paddle sup Llacuna Blava

Main image

Multimèdia Gallery 

Siesta Advisor

Precio: 45.0 €
Si estàs de vacances a Xàbia i t'agradaria visitar la famosa Laguna Blava, explorar la impressionant costa des d'una perspectiva exclusiva i remar per l'interior de coves d'aigua turquesa, llavors aquest tour és per a tu. Els nostres guies començaran la teua aventura amb un breu calfament i introducció al SUP abans de portar-te vorejant el preciós litoral replet de platges i cales d'una bellesa sorprenent i envoltat per un paisatge autèntic mediterrani.

Pel fet que només organitzem Tours per a grups xicotets, el SUP Laguna Blava Secreta i Tour de les Cuevas és una forma totalment íntima i meravellosa de viure la sensació de descobrir unes platges secretes, unes desertes i coves secretes i practicar l'esnórquel. Inclou nade i d'esnórquel en la Llacuna Blava, exploració d'una cova marina i per als més atrevits salt de penya-segats! Aquesta excursió només pot ser reservada si eres un paddle surfer experimentat.
Aquesta excursió només pot ser reservada si eres un paddle surfer experimentat. Mínim 4 persones. Duració: 2 hores. Dificultat: mitjana a dura.
Subjecte a l'estat de mar.

#Disponibilidad

Disponible todo el año

#Servicios incluidos

Assegurances (Responsabilitat Pública i Accidents)
Equip de tub respirador
Jupetins salvavides d'altíssima qualitat
Rem lleugeres ajustables d'aliatge
Taula de paddlesurf