Ruta dels Miradors

Main image

Multimèdia Gallery 

Una de les principals meravelles de Xàbia és el seu litoral abrupte. Gaudeix recorrent de nord a sud tots els seus miradors.

Disfrutar de la costa de Xàbia és sinònim de descobrir els seus meravellosos miradors. Un lloc on contemplar la mar Mediterrània a través dels seus 15 miradors. Una ruta des del cap de Sant Antoni fins a la platja de Granadella amb les millors vistes a la mar.

Aquesta ruta dels miradors és un dels principals atractius naturals que posseeix el litoral de Xàbia. Enclavaments privilegiats perquè pugues sentir la brisa de la mar i immortalitzar els millors capvespres de la zona.

La costa de Xàbia és una de les més escarpades de la Comunitat Valenciana, motiu pel qual marca la diferència amb aquesta fantàstica ruta, on podràs contemplar algunes de les cales més boniques de la Costa Blanca, com la Granadella o el Portitxol. A més, també podràs meravellar-te amb els innombrables penya-segats des d'on observar la immensitat de la nostra mar.

Si vols visitar els 15 miradors d'una forma fàcil i còmoda, tu pots triar com fer-ho, si amb el teu propi vehicle o amb bici, ja que hi ha molta distància entre cadascun d'ells.

Una bona forma de començar la ruta és de nord a sud, amb la qual podràs gaudir de les increïbles vistes des dels miradors de Cala Blanca, Caletes, Cap de la Nau, La Fanzia, Cap Negre…

Contempla aquestes espectaculars panoràmiques i no oblides immortalitzar-les per a guardar un gran record de Xàbia.