Romeria a l'Ermita de Sant Pau

Main image

Multimèdia Gallery 

L'ermita de Sant Pau és la més important d'Albocàsser i, el segon dia de Pasqua de Pentecosta, se celebra una romeria fins allí. Continua llegint i coneix tots els detalls!

El dimarts de Pasqua de Pentecosta, Albocàsser es prepara per a una de les seues cites més rellevants: la Romeria a l'Ermita de Sant Pau. El dia comença a les 10:00 hores amb l'inici d'aquesta romeria des de l'Església de l'Assumpció fins a l'Ermitori de Sant Pau. Tres quilòmetres en els quals els ciutadans s'acompanyen dels acords d'instruments musicals per a arribar a la celebració d'una missa.

La festa no acaba ací. I és que, després de la cita litúrgica, continuen els grans moments amb un menjar campestre amb els amics i la família. Moment que també s'aprofita per a, després, gaudir del típic Ball Pla al ritme de les notes de la banda local d'Albocàsser.

La Romeria de Sant Pau és, a més, una de les més importants de l'Alt Maestrat. De fet, l'ermita és una de les més conegudes i visitades de la comarca. No et quedes sense conéixer-la!

*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació

Data d'inici

23/05/2021

Data finalització

24/05/2021