Alcalà de Xivert

Alcalà de Xivert

Main image
WEBCAMS

La proximitat entre la mar i la muntanya és una de les característiques del municipi que compta, com a estendards, amb el seu elevat campanar, en el nucli urbà, i el paratge de Les Fonts, en la part costera. Deu quilòmetres de platges i cales que es poden contemplar des dels esplèndids miradors que oferixen les muntanyes, amb el paratge natural de la Serra d´Irta com a fons inigualable. Un continu contrast enclavat en un ric paisatge.


Com arribar:

La carretera N-340 i l 'Autopista A-7, en les eixides 43 i 44, tenen accs a la localitat. Ja en el terme, la CV-142, enllaa Alcal amb Alcossebre. Alcal compta amb estaci de ferrocarril i diverses empreses d 'autobusos paren en la localitat.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments rurals
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Sent cadascun dels meravellosos paisatges que ens ofereix la Serra d’Irta i descobreix tots els racons d'aquest Parc Natural
image
SI ets dels que gaudeixen del naturisme, Castelló té una bona oferta de platges nudistes. Descobreix les més emblemàtiques.
image
La Costa Azahar és una línia costanera d’aproximadament 120 quilòmetres a la província de Castelló, banyada per les aigües càlides del mar Mediterrani.
image
El Baix Maestrat, comarca situada al nord de la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló, ocupa una zona de territori extensa: des de poblacions marineres de la costa mediterrània fins a pintorescos pobles a l'interior. Terres en què mestres d'ordes militars van tenir la seua encomanda.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions