Un bon nombre d'actes i propostes t'esperen en les Festes de la Joventut d'Atzeneta del Maestrat. Perfecte per a una escapada inoblidable a l'interior de Castelló!

Atzeneta del Maestrat és un d'eixos tresors de l'interior de Castelló que et sorprendrà per la bellesa del seu entorn i el valor històric i artístic del seu patrimoni. A més de poder gaudir dels vestigis de l'Edat del Bronze trobats al seu entorn, i de fer-te milers de fotos en el seu preciós barri antic després d'una excursió al paratge natural que existeix prop del seu castell, a Atzeneta, el mes de maig, podràs gaudir d'unes divertides festes.

Es tracta d'un cap de setmana en el qual la música al carrer, el ball i els tradicionals actes taurins són els protagonistes.

A més l'oferta cultural i festiva és molt més àmplia, amb propostes que poden incloure concursos gastronòmics, ruta de la tapa, sopars populars i concerts molt interessants. Es tracta d'una gran oportunitat de conéixer millor aquesta bonica localitat, en una escapada festiva en la qual, a més, pots reservar temps per a recórrer una bonica ruta senderista o urbana, coneixent cada racó del seu barri antic. No t'ho perdes!

Més informació
Horari

Fiesta laboral local dia 20.

Data d'inici

19/05/2023

Data finalització

21/05/2023