Galeria Multimèdia

Benassal amaga racons amb molta història, com aquesta torre que porta uns quants segles conformant el seu paisatge. No te la perdes!

La Torre del Bulc en Benassal és un més dels molts atractius d'aquesta localitat de l'Alt Maestrat que immediatament relacionem amb aigües plenes de propietats i amb el benestar. La Torre del Bulc, situada prop de la carretera que porta a Vilafranca, és una construcció que s'ha datat en el segle XVII i que forma part d'un conjunt major, ja que està pegada a una masia.

Aquesta torre a Benassal no és l'única que exerceix les seues funcions de vigilància o defensa, molt a prop es pot trobar la Torre Nabàs o Torre de Pere Joan. Es tracta d'una construcció de planta quadrada, realitzada amb maçoneria i les cantonades de la qual es van assegurar reforçant-les a través de carreus o pedres llaurades, elements que s'empraven com a part d'aquesta tècnica constructiva.

En l'actualitat està restaurada i ens podem acostar al lloc a contemplar de prop els seus merlets i les seues fortes parets. A més, si volem ampliar la llista de coses a veure a Benassal ens podem acostar al seu Museu Arqueològic de l'Alt Maestrat, situat a l'històric Edifici de La Mola, visitar l'antic safareig o admirar les seues muralles. Finalment, no et pots acomiadar de Benassal sense haver provat les seues aigües minerals, un patrimoni del qual tenen sobrats motius per a estar orgullosos i que atrau un bon nombre de visitants amants de la naturalesa i el benestar. I no oblides les seues precioses rutes senderistes! Marca la Torre del Bulc en el teu navegador i porgrama una visita a Benassal plena de coses per descobrir, provar i viure.