Museu Celler Carmelitano

Main image

Multimèdia Gallery 

Tradició, història i un gran secret, l'elaboració del Licor Carmelità. Endinsa't en el Museu Celler Carmelitano.

Més informació

Horari

Estiu: de 9 a 13.30h i de 15 a 20h. Hivern: de 9 a 13.30h i de 15 a 19h.

Carrer Bodolz,10A Benicàssim trobem increïbles platges i rutes senderistes perfectes per a gaudir del Parc Natural del Desert de les Palmes. Però, què sabem sobre la seua gastronomia?

Aquesta destinació de la província de Castelló compta amb un licor molt mític i tradicional, el licor Carmelità. Aquesta beguda espirituosa té un gran secret que ningú ha revelat, la seua elaboració.

Tot comença amb l'orde religiós dels Pares Carmelitans, qui van arribar al Desert de les Palmes i van construir un monestir que es va convertir a casa Noviciat. Per a poder atendre totes les necessitats dels novicis, van decidir comercialitzar una beguda aromàtica a partir de les herbes autòctones d'aquest paratge natural. Amb el pas dels anys, aquesta beguda es va traslladar a les destil·leries de Benicàssim i és ací on es va elaborar aquest exquisit licor.

Més d'un segle després es mantenen aquestes tradicions heretades. La seua tradició i la seua història converteixen el celler Carmelitano en una de les destil·leries més antigues d'Espanya. Aquest celler museu té les portes obertes perquè pugues descobrir la història d'aquest licor i, sobretot, assaborir-lo.