Museu i Església dels Pares Carmelites

Main image

Multimèdia Gallery 

Descobreix tot el que s'amaga al Museu dels Pares Carmelites. Gaudeix de l'essència de l'art i la cultura!

Més informació

Horari

De dilluns a diumenge, de 10 a 13h i de 16 a 19h.

Al Parc Natural del Desert de les Palmes no sols trobarem naturalesa, sinó que també hi ha espai per a la cultura i la història. Una de les característiques d'aquest lloc és el seu enorme esforç per conservar i donar a conéixer la seua gran riquesa patrimonial. El Museu dels Pares Carmelites n'és un clar exemple.

Aquest museu se situa al costat de la bella església del monestir i compta amb una col·lecció singular de nombroses peces d'alta qualitat artística. Aquestes obres procedeixen de diferents racons d'Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Rússia i Grècia, entre altres llocs.

Pintura, ceràmica, escultura, orfebreria, brodats... són només algunes de les peces que podem admirar en aquest museu dels Pares Carmelitans. A més, si decideixes visitar-lo, podràs contemplar un retaule ceràmic del segle XVIII amb l'Oració del Carmelita, una de les peces de major grandària de la Real Fàbrica del Comte d'Aranda a l'Alcora.

A més, totes aquestes col·leccions es mostren al costat d'obres de grans mestres de la pintura i l'escultura, com són Juan de Juanes, Ribera, Gregorio Fernández o Viladomat.

Recorre tot el Museu dels Pares Carmelites i contempla els primitius instruments amb els quals els frares van iniciar l'elaboració del famós Licor Carmelità, a base d'herbes aromàtiques de les muntanyes del Desert de les Palmes.

Aquest preciós racó del paratge natural amaga molta història entre les seues parets. Endinsa-t'hi i coneix-ho tot!