Multimèdia Gallery 

Una font de vi, calderes populars i dolços als carrers: descobreix com celebren els borrianencs les festes del seu patró Sant Blai i anota-ho en la teua agenda per a la pròxima convocatòria.

Honrar amb vi al seu patró, Sant Blai, és una de les tradicions més estimades i cuidades per part dels habitants de Borriana. Cada 3 de febrer s'instal·la la Font del Vi, una font que reparteix vi a tots aquells que vulguen provar-lo i que desitgen sumar-se a les celebracions.

La gastronomia també n'és protagonista i durant eixe dia es reparteixen entrepans amb embotit fet al propi poble que donarà a propis i estranys l'oportunitat de tastar receptes tradicionals. A més, s'elaboren immenses calderes d'un guisat tradicional aromatitzades per la llenya amb la qual es couen i per a les quals valdrà la pena guardar un torn i aconseguir una ració.

Durant tot el dia se celebraran diferents activitats tant culturals com esportives, el punt fort de les quals serà la processó al sant, realitzada amb molt de carinyo per part dels veïns de Borriana. A més els borrianencs han apostat pel producte local i fan coincidir aquesta celebració amb altres de caràcter bianual, la seua Mostra Gastronòmica i les seues Jornades Gastronòmiques de la Taronja. No abelleix perdre's res d'aquest dia! Ens hi acostem?


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Data d'inici

03/02/2022

Data finalització

03/02/2022

Tipus d'interès

Interés turístic provincial