Exconvent de la Mercé

Main image

Multimèdia Gallery 

Coneix l'exconvent de la Mercè i descobreix tot el llegat històric i cultural que s'amaga darrere dels seus murs.

Només fent un passeig per Borriana, podràs descobrir alguns edificis i monuments que formen part de la història de la ciutat i, fins i tot, de la Plana Baixa.

Un d'aquests edificis és l'exconvent de la Mercé, declarat Monument Històric Provincial. És un edifici amb molta història. Amb el pas del temps ha anat reformant-se fins que en el 1991 passa de ser un claustre per a convertir-se en el Centre Cultural la Mercé, oferint així una nova seu al Museu Arqueològic Municipal.

A poc a poc, ha anat recopilant les peces que s'anaven trobant en els diferents jaciments arqueològics de tota la comarca. En l'exconvent de la Mercé podrem trobar diferents exposicions amb restes neolítiques, ibers, romans, àrabs i medievals. Sens dubte, una manera de viatjar en el temps i conéixer tota la història que envolta aquesta localitat i els municipis confrontants.

Així que, si visites Borriana, no dubtes a fer una parada en aquest emblemàtic edifici i conéixer tots els detalls del seu gran llegat. T'ho perdràs?

Més informació

Horari

Horario de culto