Ágil Spanish Institute

Main image

Multimèdia Gallery 

Benvingut a l'escola d'espanyol Àgil Spanish Institute! Ací podràs aprendre la nostra llengua amb els cursos d'espanyol per a estrangers en un ambient agradable i internacional i, a més, amb l'oferta d'oci més completa.

A la teua disposició trobaràs cursos en tots els nivells, intensius, espanyol per a fins específics, classes particulars, grups, preparació al DELE… Tots ells, impartits per professionals natius de gran qualificació.

En Àgil Spanish Institute desenvolupem programes d'immersió lingüística en la cultura espanyola des de 1995. Volem que els nostres estudiants no només aprenguen l'idioma, sinó que també se submergisquen en la nostra cultura, aprenguen les nostres tradicions i coneguen la nostra província. Per això, oferim moltes activitats culturals, esportives, gastronòmiques i excursions. També gestionem el teu allotjament i desplaçament si així ho desitges

L’escola es troba en el centre de Castelló de la Plana, en la costa mediterrània, on es gaudeix d'un clima agradable tot l'any, al costat de la mar i la muntanya. La ciutat ofereix als seus visitants una vida tranquil·la i relaxada, però amb una oferta cultural i turística envejable. Castelló de la Plana és la capital de la comarca i encara conserva eixe caràcter assossegat i amable dels llocs treballadors. Se’n poden distingir tres parts principals: el nucli central històric, on trobaràs comerç, monuments i activitats culturals; els nous barris moderns; i, tocant la mar, el Grau o el port, on es concentra la vida relacionada amb totes les activitats marineres.