Multimèdia Gallery 

Coneix Castelló de la Plana a través de les seues arrels i patrimoni de la pesca i la mar. Un lloc únic per a descobrir a fons aquest ofici tradicional.
Més informació
Horari

De dimarts a dissabte de 10:00 a 16:00 h.
Diumenges i festius, de 10:00 a 14:00 h.

La tradició pesquera i l'essència marinera de Castelló de la Plana es veuen reflectides hui en el Museu de la Mar. L'objectiu d'aquest centre és la conservació de les arrels i el patrimoni de la pesca i la mar.

El Museu compta amb més de 270 peces i 70 fotografies relacionades amb el Port de Castelló, la seua activitat i amb la pesca a les Illes Columbretes. Molts dels elements d'aquest conjunt artístic han sigut donats per particulars.

El recinte està dividit en dues zones diferenciades. En la primera podrem trobar maquetes d'embarcacions, plans de vaixells, a més d'una exposició fotogràfica de la construcció del “llaud”. Si ens acostem fins a la segona zona, hi podrem trobar elements mecànics, fanals, diferents models d'arts de pesca, motles, hams, fils i palangres.

El Museu de la Mar guarda tres atractius que no et pots perdre, com són l'embarcació de fusta de 1930, el primer motor semidièsel i l'art de l'arrossegament que penja des del sostre.

Coneix Castelló de la Plana a través de les seues tradicions i viatja al passat per a descobrir les seues arrels a través dels seus museus. Te'n vens?