Centre Històric de Catí

Main image

Multimèdia Gallery 

Recorre els seus carrerons estrets i contempla tot l'art que té el centre històric de Catí.

Catí és una meravellosa destinació de l'interior de Castelló, situada a la comarca de l'Alt Maestrat. Un lloc amb una bellesa que atrapa, amb tradicions intactes i amb una deliciosa gastronomia. Pots recórrer els seus carrers i descobrir tota la història que s'amaga darrere del centre històric.

El seu conjunt històric està declarat Bé d'Interés Cultural. La influència artística gòtica està molt present en el barri antic de Catí, un lloc on pots trobar cases pairals, de pedra i amb finestrals gòtics, com la Casa Miralles, la dels Alós i Font de Mora, i també obres importants del gòtic civil, com la llotja de la casa consistorial.

Si eres dels curiosos i vols conéixer tots els secrets que s'amaguen en aquesta històrica vila, pots fer visites guiades per a descobrir-ho tot. Una ruta pels seus carrerons estrets, contemplant els seus finestrals reixats i escuts blasonats, t'encantarà. Catí és una mostra ideal d'assentament medieval que encara conserva el seu traçat urbà original.

A més, pots visitar l'interior de l'església parroquial. La Capella de la Comunió compta amb unes impressionants pintures al fresc i una bella decoració de mitjan segle XVIII. Un lloc amb molt d'encant que mereix ser visitat.

Més enllà dels seus monuments i llocs històrics, Catí també et sorprendrà amb una gran oferta turística per a descansar, reposar energies i acontentar el paladar. Gastronomia, naturalesa, monuments, plans, rutes... què més es pot demanar?

Catí és una destinació on l'art, la història, la cultura i la tradició estan presents en cada racó. Te'n vens?