Barri antic

Main image

Multimèdia Gallery 

Viatja en el temps fins li època medieval i coneix tota la història que envolta Cervera del Maestre.

Imagina que arribes a Cervera del Maestre i pots viatjar en el temps. On et portarien els seus carrers? Endinsar-te en el nucli urbà d'aquesta destinació castellonenca és com traslladar-te a l'època medieval.

Els seus carrers, les seues cases, els seus monuments..., tot fa que conegues com era el traçat urbanístic en aquella època. Aquests edificis van anar apilant-se al voltant del castell i de l'església a partir d'estrets i atrevits carrerons.

La localitat de Cervera del Maestre se situa al Baix Maestrat, al nord de la província de Castelló. Té una dilatada història, marcada fonamentalment per l'Orde de Montesa, que, a partir del s. XIV, va establir la seua seu al castell de la localitat. Hauràs de preparar-te per a pujar totes eixes costes i carrers empinats que et portaran fins al castell. Des d'ací podràs contemplar camps plens d'alzines, oliveres i ametlers, unes vistes que val la pena immortalitzar.

Un altre dels monuments que cal visitar una vegada arribes a Cervera del Maestre és la seua Església de l'Assumpció de la Verge. Aquesta es troba en el centre del poble i la seua construcció barroca data de finals del segle XVII.

Viatjar fins a l'interior de la Comunitat Valenciana fa que descobrisques llocs amb encant com aquest.