Galeria Multimèdia

Coneix aquest meravellós paratge natural de l'interior de la província de Castelló i gaudeix del senderisme i de les rutes BTT.

Una de les característiques de la Comunitat Valenciana és el seu important valor ecològic, paisatgístic, històric i cultural. Si viatgem fins a Cinctorres, podrem gaudir de cadascun d'aquests aspectes i, sens dubte, de la naturalesa que envolta aquest municipi de l'interior de Castelló.

El Paratge Natural Municipal Rambla Celumbres se situa en la confluència dels municipis de Castellfort, Cinctorres i Portell de Morella, tots pertanyents a la comarca de Els Ports.

D'aquest paratge natural destaca la seua complexa geomorfologia, ja que conforma un paisatge d'una bellesa molt singular. Entre els diferents punts de la Rambla Celumbres, un dels més atractius és la zona del llit del riu. Ací trobarem vertiginosos penya-segats rocosos i algunes de les seues fites paisatgístiques, com la Roca Roja, la Roca Marró i la Roca del Corb.

Una bona opció per a conéixer el Paratge Natural Municipal Rambla Celumbres és perdre's a través de les diferents rutes senderistes i de BTT que hi trobarem. A més, al nostre pas, podrem gaudir d'una gran varietat de flora i fauna, entre la qual destaca la cabra hispànica i el voltor lleonat.

És un lloc en el qual la naturalesa ens sorprendrà en el seu estat més pur i, fins i tot, podrem observar alguns jaciments arqueològics de gran interés.

Més informació
TIPUS

Paratges