Galeria Multimèdia

Un variat relleu de cims, serrals i barrancs espectaculars t'espera a la província de Castelló. T'uneixes a la visita?

La Comunitat Valenciana està repleta d'espais protegits que omplin el nostre territori de vida i aire fresc. La Tinença de Benifassà n'és un.

Aquest parc natural comprén les poblacions de la de la Pobla de Benifassà, Castell de Cabres, Rossell i Vallibona, a la província de Castelló. Forma part del Gran Massís dels Ports de Beceite, que s'estén per Aragó i Catalunya.

El que destaca d'aquest parc natural és la seua diversitat d'ambients i d'hàbitats naturals. Què et pots trobar passejant per la zona? Hàbitats d'aigua dolça, bruguerars, matolls, formacions herbàcies, hàbitats rocosos i boscos.

La biodiversitat de la Tinença de Benifassà és digna d'admirar. Et trobaràs amb aus rapaces com àguiles reals, falcons pelegrins i voltors. Cabres munteses, senglars o cabirols formen part del paisatge d'aquest parc natural.

Visita l'espai protegit i recorre les seues rutes i senderes. Et portaran a llocs com La Tenalla, una muntanya amb salts, cascades d'aigua i pantans. O a les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors, art amb segles d'història. Practica el turisme actiu amb multitud d'activitats a la teua disposició: des de rutes guiades a cavall i senderisme guiat fins al lloguer d'embarcacions, canoes i piragües, entre moltes altres opcions.

Aprofita el que t'ofereix el Parc Natural de la Tinença de Benifassà, sempre des del respecte i la cura a l'entorn. L'experiència serà inoblidable!

#CARACTERÍSTIQUES
Ruta
Des de la Pobla de Benifassà a Fredes, pasant per Bellestar, Castell de Cabres, Boixar, Coratxa i Bel.