Coves de Sant Josep

Main image

Multimèdia Gallery 

Endinsa't en l'interior del paratge de les Coves de Sant Josep i gaudeix de la bellesa d'aquestes formacions naturals.

Als afores de la Vall d’Uixó ens trobem amb un gran tresor de la naturalesa, les Coves de Sant Josep. Un magnífic riu subterrani que discorre per una espectacular cova natural. Benvingut a un dels recorreguts fluvials subterranis més llargs d'Europa!

Per a conéixer aquest preciós racó t'animem a pujar a una de les barques tripulades per grans coneixedors d'aquesta cova. Deixa't portar i sorprén-te amb les increïbles formacions que trobaràs al llarg del recorregut.

Podràs quedar-te hipnotitzat per les formes capritxoses de la paret de roca, veure estalagmites i estalactites i sentir-te dins d'un submón. Fins i tot si guardes silenci, podràs escoltar la seua peculiar banda sonora composta pel so de les gotes d'aigua en caure al riu.

El recorregut té una duració d'uns 45 minuts durant els quals visitaràs uns dos quilòmetres de la cova. En aquest passeig amb barca podràs gaudir de llocs tan especials com la Sala de les Ratapinyades, el Llac de Diana, el Llac Blau o la Galeria dels Sifons.

Anima't a completar aquesta fantàstica excursió i viatja a l'interior de la Terra. Gaudeix com mai d'aquesta experiència. Segur que voldràs repetir!