Multimèdia Gallery 

Més de mil tambors i bombos transformen l'Alcora escenificant la gravetat de la mort de Crist en una manifestació sonora de dolor que et convidem a experimentar per tu mateix.

Cada Divendres Sant, a les dotze del migdia, l'Alcora es trenca literalment entre el rugit de més de mil tambors i bombos sonant a l'uníson i contagiant una emoció especial a tot aquell que s'hi acosta a viure aquesta tradició de prop.

Es tracta de la seua manera de manifestar el dolor davant la mort de Crist, en una tamborada que uneix als membres de totes les confraries. A la Plaça d'Espanya, esperant les campanades del "Repés", es convida a una personalitat a iniciar el so ensordidor dels tambors. Després de quatre colps, el silenci es trenca per complet i dona pas al rugit.

En finalitzar la rompida, comença la processó dels tambors, que es dirigeixen a la Plaça de l'Església per a participar en un acte religiós que culmina tornant a trencar el silenci, aquesta vegada amb el rector donant inici.

Aquesta tradició que va arrancar en 1991 reuneix visitants que venen de molt lluny només per a experimentar la increïble emoció que desperta el sonar dels tambors. Descobreix l'Alcora en el seu moment més memorable i viu una festa de sensacions i vivències, declarada Festa d'Interés Turístic Autonòmic.


*És recomanable consultar prèviament la informació oficial de l'esdeveniment.

Més informació
Horari

Viernes Santo a las 12:00 h. del mediodía.

Data d'inici

07/04/2023

Data finalització

07/04/2023

Tipus d'interès

Interés turístic autonòmic