Multimèdia Gallery 

Descobreix l'Església Parroquial de Moncofa i coneix tota la història que l'envolta.

A Moncofa podem trobar la bonica Església Parroquial de Santa Magdalena, situada en la Plaça de l'Església. Es tracta d'un lloc de culte molt important per a la població d'aquesta localitat que, a més, està catalogat com a Bé de Rellevància Local.

Aquesta església es va construir en 1698 sobre una més xicoteta que datava del 1329. Quant al seu estil, l'Església Parroquial de Santa Magdalena té trets del Barroc i el Neoclàssic valencià.

La devoció a la patrona Santa Maria Magdalena es posa de manifest amb la conservació d'un temple en el seu honor. L'Església Parroquial, de formes elegants i senzilles, està situada al costat del recinte de muralles, del qual encara es poden apreciar restes primitives. És de planta basilical i, en els seus corredors, es poden observar les seues figures tallades i policromades en fusta dedicades a Sant Isidre i Santa Maria Magdalena.

L'església compta amb una torre campanar construïda en el segle XVIII i reformada posteriorment. I, com a curiositat, les campanes d'aquesta església tenen nom i són: Àngel de la Guarda, La Puríssima, sant Antoni Abat i Santa Maria Magdalena, la més gran d'elles.