Galeria Multimèdia

Dinamic Adventure
Precio: 40.0 €
El ràfting de Montanejos és l'activitat perfecta per alliberar tota l'adrenalina i compartir amb els teus un dia que mai no oblidareu. És idònia per a famílies, parelles i amics ja que us permet interactuar entre vosaltres.

L'activitat es desenvolupa al riu Millars, al seu pas per la localitat de Montanejos. Les seves característiques hidrogràfiques li confereixen el grau III. Per això, podreu gaudir d'autèntiques aigües braves a la Comunitat Valenciana, a tan sols 1 hora de València i Castelló.
10:30 - 10:45 Recepció
10:45 - 11:15 Repartiment de material, canvi i trasllat
11:15 - 14:30 Xerrada de seguretat i descens
Finalitzat el curs de seguretat, us dividirem en grups de 7 participants (més guia) per embarcació. Farem un petit entrenament i començarà l'acció!
El descens dura 2 hores aproximadament, no només descendim els vostres ràpids sinó que també us proposem dinàmiques tant dins com fora de l'embarcació (opcionals).
14:30 -15:00 Tornada a les instal·lacions
# Disponibilitat
Data d’inici
Data fi
Dl
Dt
Dc
Dj
Dv
Ds
Dg
01/03/2023
31/10/2023
# Serveis inclosos
- Equipació - Assegurança de responsabilitat civil i accidents - Guies titulats - Trasllat a lactivitat - Accés a les nostres instal·lacions >> Com a
# Altres serveis
0.01 €
Si esteu pensant en aprofitar el cap de setmana per fer una escapada amb allotjament i activitats d'aventura, descobriu els serveis que tenim pensats.