Escape Room Exterior col·legis / instituts en colònia industrial

Main image

Multimèdia Gallery 

Escape Morella

Precio: 9.0 €
Escape Room Exterior per grups escolars i instituts a l'antiga colònia industrial Fàbrica Giner, en Morella, convertida hui en zona d'oci en plena naturalesa.
Formareu equips de caçarrecompenses i competireu entre vosaltres per ser els primers en trobar l'Herència Perduda de la Família Giner, oculta en algun indret del complexe des de la mort del magnat Juan Giner a inicis del s.XX. Els participants hauran de treballar en equip per superar les proves de tipus escape room i arribar fins al final del joc, que posarà a prova els seus coneixements, totalment adaptats a l'edat dels participants.
De 20 a 50 jugadors. Nivells de dificultat adaptats a cada grup segons edat. Inclou proves relacionades amb les matèries d'anglès, matemàtiques, educaicó física (orientació) i llengua. Duració aproximada del joc 1h +15' explicació inicial +15' fotos disfressats de record a l'acabar.
Packs disponibles amb el circuit multiaventura Saltapins. Possibilitat d'allotjament i/o menjars sota demanda a l'Alberg Francesc de Vinatea.

#Disponibilidad

Disponible todo el año

#Servicios incluidos

Fotos de record del grup i els equips, disfressats d'època
Activitat d'Escape Room Exterior
Assegurança de Responsabilitat Civil
Supervisió i ajuda durant tota l'activitat

#Otros servicios

15.0 €
Circuit Multiaventura Saltapins
14.0 €
Allotjament a Alberg Francesc de Vinatea