Saltapins Circuit d'Aventura

Main image

Multimèdia Gallery 

Circuito de Aventura Saltapins

Precio: 13.0 €
En la zona de bosc del Complex de la Fàbrica Giner es troba Saltapins. És un espai destinat a l'oci i a l'entreteniment actiu, on els participants han d'anar travessant ponts i tirolines suspesos per dalt dels arbres mitjançant cables i plataformes de fusta. El parc compta amb 4 circuits identificats amb colors, amb una dificultat creixent, el verd el més senzill i el roig el més exigent.

L'altura de les plataformes està compresa entre 2 i 17 m. Els circuits d'aventura són, per tant, un conjunt d'activitats relacionades amb la muntanya i la naturalesa en general, en les quals es conjuguen aptituds tan positives com: la destresa, l'equilibri, la confiança, resistència, força, etc.
El parc Saltapins està obert tots els caps de setmana de l'any (dissabtes i diumenges) si les condicions meteorològiques ho permeten. També obrim ponts, Setmana Santa, la majoria de dies de juliol i tots els dies d'agost. A més dels dies d'obertura general obrim qualsevol dia per a grups superiors a 10 persones.

#Disponibilidad

Disponible todo el año

#Otros servicios

24.0 €
Activitat conjunta Saltapins + Street Escape Fàbrica Giner (a partir de març de 2020).