Multimèdia Gallery 

Imagines passejar entre dinosaures? Descobreix, a Morella, el Museu de Dinosaures i viu una experiència inoblidable.
Més informació
Preu

El precio de la entrada general son 2€. Entrada reducida 1,50€

Horari

Hivern: De dimarts a diumenge d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 h.
Estiu: De dimarts a diumenge d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 h.


Fa milions d'anys, a la comarca d'Els Ports passejaven algunes espècies de dinosaures, com l'Iguanodon o el recentment descobert Morelladon Beltrani. I si et diem que ara seràs tu qui gaudisca d'aquestes espècies?

El Museu de Dinosaures de Morella ens descobreix un fascinant univers on els dinosaures i la seua història són els principals protagonistes.

El museu es troba al costat de l'Església de Sant Miquel i ací podràs viatjar en el temps fins a l'època del Juràsic Superior i el Cretàcic per a descobrir com vivien aquests dinosaures a la Comunitat Valenciana. Una vegada entres en el Museu de Dinosaures, contemplaràs una reproducció a escala real d'aquest imponent animal que va habitar en aquestes terres. A més, et submergiràs en l'apassionant món de la geologia i la paleontologia a través de la seua interessant col·lecció de fòssils del Cretàcic.

Qui ha dit que no podries passejar entre dinosaures? Gaudeix d'aquest museu i viu una experiència inoblidable.


Escape Room Museu Temps de Dinosaures

El Museu Temps de Dinosaures de Morella conté dins de les seues instal·lacions un Escape Room, un joc pensat per realitzar amb família o amics.

El joc compta de diferents proves que recorren tot el museu per a desxifrar les pistes que porten a recuperar el mapa robat sobre l’últim jaciment descobert a la zona.

Escapa en temps de dinosaures s’inicia amb la lectura dels QR d’aquest espai amb els quals la paleontòloga Andrea explica que han robat en el laboratori i cal seguir les pistes per a trobar el mapa que s’han emportat en menys de 30 minuts.

És necessari reservar amb antelació a través del telèfon 607 626 505 per realitzar el joc. No té cost extra, està inclòs amb el preu de l’entrada.