Galeria Multimèdia

Gaudeix de la bellesa natural del Paratge Natural Municipal de l'Estany i observa la quantitat d'ocells que habiten en ell.

Hi ha racons de Nules que arribaran a sorprendre'ns i ho podràs comprovar visitant el Paratge Natural Municipal de l'Estany. Es tracta d'una xicoteta llacuna litoral que naix per l'eixida de l'abundant aigua subterrània que hi ha en la marjal.

Aquest lloc de la localitat és, sens dubte, un gran testimoni històric que ha anat sobrevivint a les transformacions agrícoles i a la urbanització de la costa. El Paratge Natural Municipal de l'Estany compta amb una superfície de 2,74 hectàrees i s'ha convertit en un refugi ideal per a ocells, sobretot a l'hivern, ja que troben ací un lloc per a descansar i nidificar.

La llacuna té una estreta franja de vegetació en la qual podrem veure altres éssers vius, com les pollas d'aigua, els zampullines i les fotges.

Són moltes les persones, tant de Nules com dels voltants, els qui visiten aquesta zona i gaudeixen de la seua àrea recreativa. Ací podràs passar un dia amb tota la família, realitzar un pícnic i contemplar la naturalesa que t'embolica.

Més informació
TIPUS

Protegits

Paratges

Costa